International Design Team

Burimi i frymëzimit të perandorit, galaktikë modës, të nxjerrë në pah sjellje elegante.

 International Design Team

dizajni Filozofi

Artie ka shumë vepra të projektimit të përdorin parimin e "Bionika", po reflekton idenë e zun Dao, në lidhje me Perëndinë. Filozofia Artie e projektimit: Beauty flet vetë, një dizajn të vërtetë e madhe është transparente, ndjekur rregullat Nature.

dizajni Filozofi

thurje

Artie mendon se dizajni i mirë është për të zun Taon, me më shpëtoi, materialet më miqësore me mjedisin, të bëjë më afër natyrore, formën më të bukur.

tregon tregtisë

Mblidhen reale - në kohë informacion ngjarje për të dëshmuar momentin lavdi!

tregon tregtisë

RRETH NESH

Artie Garden International Ltd. LTD., E themeluar në vitin 1999, është një grup projektimin, zhvillimin, prodhimin, shitjen, shërbimi si një prej emrave të mëdha në natyrë mobilje, kompania e themeluar në të njëjtin vit, markë Artie industrinë e mobiljeve në natyrë në Kinë është hershme dhe të markave më të njohura, është gjithashtu me ndikim në tregun ndërkombëtar mobilje në natyrë dhe reputacionin e markës, një prej të eksportuara gati 100 vende dhe rajone të botës, në Evropë, Amerikën e Veriut, Lindja e Mesme kanë grup të madh të konsumatorëve. Artie tani ka një ekip prej më shumë se 300 ekipe, duke mbuluar më shumë se 30.000 metra katrore ......