International Design Team

Извор на инспирација на царот, мода галаксија, потенцира домот однесување.

 International Design Team

дизајн филозофија

Арти има многу дизајн дела се користи принципот на "bionics", е одраз на идејата за Zun Дао, во однос на Бога. Арти дизајн филозофија е: Убавината зборува Сам по себе, навистина одличен дизајн е транспарентна, следејќи ги правилата на природата.

дизајн филозофија

ткаењето

Арти смета дека добриот дизајн е да Zun Тао, со повеќето спаси, на повеќето еколошки материјали, направи најмногу во близина на природни, најубавата форма.

Саеми

Соберете вистински - информации за настанот време за да бидат сведоци на момент слава!

Саеми

ЗА НАС

Арти Градина Меѓународниот ООД ООД., Која е основана во 1999 година, е множество дизајн, развој, производство, продажба, сервис како еден од големите брендови на отворено мебел, компанија основана во истата година, Арти бренд отворено мебел индустрија во Кина е најстарите и најпознатите добро познати брендови, исто така е влијателен во меѓународните отворено мебел пазар и угледот на марката, еден од извезуваат речиси 100 земји и региони во светот, во Европа, Северна Америка, на Блискиот Исток имаат голема група на потрошувачи. Арти сега располага со тим од повеќе од 300 тимови, опфаќа повеќе од 30.000 квадратни метри ......