International Design Team

Sumber inspirasi saka kaisar, fashion galaxy, nyorot proses elegan.

 International Design Team

desain Philosophy

Artie wis akeh karya desain nggunakake prinsip "bionics", wis nggambarake idea saka Zun Dao, bab Gusti Allah. Artie kang filsafat rancangan: Beauty Speaks dhewe, A Design Bener Great Apa Transparent, Melu Kalikasan Aturan.

desain Philosophy

Tenun

Artie mikiraken sing desain apik kanggo Zun ing Tao, karo paling disimpen, bahan paling ramah lingkungan, nggawe paling cedhak karo alam, ing wangun sing paling ayu.

Nuduhake Trade

Klumpukne real - informasi acara kanggo Witness wayahe kamulyan!

Nuduhake Trade

BABAGAN AWAKE DHEWE

Artie Garden International Ltd. LTD., Didegaké ing taun 1999, pesawat desain, pembangunan, produksi, dodolan, layanan minangka salah siji saka merek Furnitur gedhe ruangan, perusahaan didegaké ing taun kang padha, account Artie industri ruangan ing China punika wiwitan lan merek paling kondhang, uga pengaruh kanggo pasar Furnitur ruangan internasional lan ajining diri saka account, salah siji saka diekspor saklawasé 100 negara lan wilayah ing donya, ing Eropah, Amérika Lor, Timur Tengah duwe grup customer gedhe. Artie saiki wis tim luwih saka 300 tim, panutup luwih saka 30,000 kothak meter ......