tregon tregtisë

GA {0m (G% NT`VV ~ 9P4I0 $ KI3

Ekspozita e brendshme

IMG_20161219_114311

2016/12/19 risi dhe teknologji biznesit ekspozitë fruta

12

Vjeshtë 2017 tregti të ndershme

 

2123

Spring 2018 Kantonit

2432

China (Guangzhou) Expo International mobilje në 2018

121232

Në vitin 2012, partia Hai Tian-së

123

Kupa kineze në vitin 2012

321

Dubai Hotel Furnizime tregojnë në vitin 2013

23432534

Kupa Asian poshtë turneut në vitin 2013

2342352

Guangzhou javë projektimit në 2014

56457

Guangzhou javë projektimit në 2015

76387

Guangzhou javë projektimit në 2017

43543

Artikujt Hotel Shanghai tregojnë në 2017

2008 Spoga

Cologne, Gjermani 2008

2009 Spoga (16)

Cologne, Gjermani 2009

qewre

Produktet Leisure ekspozitë në Këln, Gjermani, 2014

Ekspozita jashtë vendit

IMG_1227

ARCHIDEX Malaysia 2018

52345634

maison & objet Ekspozita në Paris në shtator 2014

reklama të shtypura

24

reklamave në natyrë për Kinën ekspozitën ndërkombëtare mobilje 2016

123214

Faqet e brendshme të revistës mobiljeve

32133

Sanya është një festë e detit dhe qiellit