Nuduhake Trade

GA {0m (G% NT`VV ~ 9P4I0 $ KI3

pameran domestik

IMG_20161219_114311

2016.12.19 inovasi lan teknologi bisnis pameran woh

12

Autumn 2017 perdagangan padha

 

2123

Spring 2018 Canton padha

2432

China (Guangzhou) expo Furnitur internasional ing 2018

121232

Ing 2012, partai hai tian kang

123

Cina tuwung ing 2012

321

Dubai Penyetor hotel nuduhake ing 2013

23432534

Tuwung Asian mudhun turnamen ing 2013

2342352

Guangzhou desain minggu ing 2014

56457

Guangzhou desain minggu ing 2015

76387

Guangzhou desain minggu ing 2017

43543

Shanghai artikel hotel nuduhake ing 2017

2008 Spoga

Cologne, Germany, 2008

2009 Spoga (16)

Cologne, Germany, 2009

qewre

produk Leisure pameran ing Cologne, Germany, 2014

Pameran luar negeri

IMG_1227

ARCHIDEX Malaysia 2018

52345634

The maison & objet pameran ing Paris ing September 2014

iklan print

24

iklan ruangan kanggo China pameran Furnitur internasional 2016

123214

Kaca-kaca nang majalah Furnitur

32133

Sanya punika riyaya segara lan langit