Саеми

GA {0m (G% NT`VV ~ 9P4I0 $ KI3

домашните изложба

IMG_20161219_114311

2016/12/19 иновации и бизнис технологија овошје изложба

12

Есен 2017 саем

 

2123

Пролет 2018 кантонот саем

2432

Кина (Гуангжу) меѓународни мебел Експо во 2018 година

121232

Во 2012 година, партијата хаи Тјан е

123

Кинеската првенство во 2012 година

321

Дубаи хотелот резерви покажуваат во 2013 година

23432534

Азискиот куп турнирот во 2013 година по

2342352

Гуангжу Дизајн недела во 2014 година

56457

Гуангжу Дизајн недела во 2015 година

76387

Гуангжу Дизајн недела во 2017 година

43543

Шангај хотел статии се појави во 2017 година

2008 Спога

Келн, Германија, 2008

2009 Спога (16)

Келн, Германија, 2009

qewre

Слободно време производи изложба во Келн, Германија, 2014

Изложбата во странство

IMG_1227

ARCHIDEX Малезија 2018

52345634

Изложбата на Maison & objet во Париз во септември 2014 година

Верзија за реклами

24

Надворешна реклама за Кина меѓународни мебел изложба 2016

123214

Внатрешните страници на списанието мебел

32133

Sanya е празник на морето и небото