ODM&OEM

程兵

Arthur Cheng

Themelues dhe kryetar

FILOZOFI

Artie u themelua në 1999 nga Arthur Cheng.

Së bashku me ekipin tonë ndërkombëtar të dizajnit fitues të çmimeve, pasioni i Artie ka krijuar dizajne të shumta origjinale dhe zotëron mbi 80 patenta botërore.

Me një departament Kërkim dhe Zhvillim me përvojë dhe mjeshtër të aftë, dizajnet ARTIE marrin jetë duke u prodhuar me politika dhe procedura shumë strikte të kontrollit të cilësisë......Sigurimi i inspektimeve me shumë faza.

Fibra sintetike e Artie's Polietileni me densitet të lartë dhe që nuk zbehet, siguron një jetë të gjatë të papërshkueshme nga rrezet ultraviolet, klori dhe uji i kripur.Kornizat prej alumini plotësisht të salduara dhe të veshura me pluhur garantojnë qëndrueshmëri kundër ndryshkjes dhe copëtimit.

Ne do të vazhdojmë të vazhdojmë të ndjekim ëndrrat tona dhe ta bëjmë Artie të zgjasë për njëqind vjet ose më shumë.

_DSC2462
网页_画板 1
网页_画板 1 副本

KËRKIM DHE ZHVILLIM

786D4C85-E7CB-44E6-A68B-2E3C2F7D1243
412A7E86-EDE1-453E-8DA9-566509E53489

Thorrje dhe fije

_DSC2619 2

Peletat e vogla të polietilenit janë seriali bazë.

Pasi të nxehen në temperaturën e duhur, granulatet e shkrira nxirren përmes një sërë grykash duke krijuar forma dhe madhësi jashtëzakonisht të ndryshme të fibrave, të gjitha jo toksike, të padëmshme dhe 100% të riciklueshme.

Ne eksperimentojmë me qindra forma, madhësi dhe tekstura, qofshin të lëmuara apo të përafërta dhe të sheshta apo të rrumbullakëta, fibra jonë kalon nëpër faza të shumta.Eksperimentimi me përmasa ekstruduese nga 2,5 mm në 40 mm dhe zhvillimi i ngjyrave të duhura janë të gjitha pjesë e zhvillimit të Artie Fiber.

Pasi të përfundojë, e gjithë fibra testohet duke përdorur makineritë dhe agjencitë e kalibruara të duhura për të siguruar që produkti i përfunduar plotëson kërkesat e mjedisit dhe është i papërshkueshëm nga zbehja UV, grisja, klori dhe uji i kripur.

Të trajnuar nga endësit mjeshtër dhe duke përdorur teknika nga Filipinet, Indonezia dhe pjesë të tjera të botës, endësit tanë kanë reputacionin si më të mirët në botë.

Ekipi ynë i projektimit dhe menaxhmenti punojnë ngushtë me departamentin tonë të thurjes për të zhvilluar pjesët tona unike.

Ne përpiqemi të krijojmë një mjedis të këndshëm, ekipor dhe pune.Departamenti ynë ekspert i thurjes shquhet dhe krenohet me tregtinë e tyre unike të punuar me dorë.Procedurat strikte të kontrollit me shumë faza sigurojnë cilësi.

Fibra jonë thurje sintetike me densitet të lartë polietileni dhe që nuk zbehet siguron një jetë të gjatë të papërshkueshme nga UV, klori dhe uji i kripur.

_DSC26191

ALUMINI & KORNIZA

KORNIZA ALUMINI TË KLASËS DATE TË ARTIE'S TË SALDUARA DHE TË PËRFORTUARA SAKTËSISË JANE TË PRAKTISHME DHE VIRTUALSHT PA MIRËMBAJTJE.

IMG_2195 1
IMG_21841

VESHJE PLUHORE

Linja automatike
Rezistent ndaj UV
Qëndrueshmëri të gjatë
Përputhja e ngjyrave me thurjen
Qindra ngjyra
Jo toksike
Miqësore ndaj mjedisit

DSC_9862 1
DSC_98031
网页_画板 1 副本 3
网页-05
网页-06
网页-07