ODM & OEM

兵

Артур Ченг

Основач и претседател

ФИЛОЗОФИЈА

Арти е основана во 1999 година од Артур Ченг.

Заедно со нашиот награден меѓународен тим за дизајн, страста на Арти создаде бројни оригинални дизајни и поседува над 80 светски патенти.

Со искусен оддел за истражување и развој и квалификувани занаетчии, дизајните на ARTIE оживуваат така што се произведени со многу строги политики и процедури за контрола на квалитетот ...... Обезбедување на повеќестепени инспекции.

Плетените влакна со висока густина на полиетилен од Artie обезбедуваат долг животен век непропустлив на УВ, хлор и солена вода. Целосно заварени и алуминиумски рамки обложени со прав гарантираат издржливост од 'рѓосање и крцкање.

Ние ќе продолжиме да продолжуваме да ги остваруваме нашите соништа и да ја направиме Арти да трае сто години или подолго.

_DSC2462
网页 _ 画板 1
网页 _ 画板 1

ИСТРАЖУВАЊЕ И РАЗВОЈ

786D4C85-E7CB-44E6-A68B-2E3C2F7D1243
412A7E86-EDE1-453E-8DA9-566509E53489

ПЛИКА &Е и влакно

_DSC2619 2

Малите полиетиленски пелети се основниот сериски мат.

Откако ќе се загреат на точна температура, стопените гранули се извлекуваат преку различни млазници создавајќи ги нашите екстремно разновидни форми и големини на влакна, сите нетоксични, безопасни и 100% рециклирани.

Експериментираме со стотици форми, големини и текстури, без разлика дали се мазни или груби, рамни или кружни, нашите влакна минуваат низ повеќе фази. Експериментирање со екструдирање големини од 2,5 mm до 40 mm и развој на соодветни бои, сето тоа е дел од развојот на Artie Fiber.

Откако ќе заврши, сите влакна се тестираат со помош на соодветната калибрирана машинерија и агенции за да се осигури дека готовиот производ ги исполнува барањата на животната средина и е непропустлив од УВ згаснување, кинење, хлор и солена вода.

Обучени од мајстори ткајачи и користејќи техники од Филипини, Индонезија и други делови од светот, нашите ткајачи имаат репутација на најдобри во светот.

Нашиот тим за дизајн и управување работат близу со нашиот оддел за ткаење за развој на нашите уникатни парчиња.

Ние се стремиме кон создавање пријатно, тимско и работно опкружување. Нашиот стручен оддел за ткаење се истакнува и се гордее со нивната рачно изработена уникатна трговија. Строгите процедури за повеќестепена контрола обезбедуваат квалитет.

Нашите полиетиленски плетени влакна со висока густина и не бледнеат гарантираат долг животен век непропустлив на УВ, хлор и солена вода.

_DSC26191

Алуминиум и рамки

ПРЕЦИЦИЈА ЗАВРЕДЕНА И зајакната, алуминиумските рамки за морско одделение на АРТИ СЕ РУСПРОДОВИРАНИ И ВИРТУАЛНО ОДРУВАЕ.

IMG_2195 1
IMG_21841

ОБЛАГУВАOWЕ ВО ПРАВА

Автоматска линија,
отпорна на УВ,
долготрајна
појавување на бои со плетени
стотици бои,
не токсични
еколошки

DSC_9862 1
DSC_98031
网页 _ 画板 1 3
0 -05
网页 -06
0 -07