Profili Artie

Arthur Cheng ka punuar në industrinë e mobiljeve të jashtme që nga viti 1993. Në vitin 1999, ai themeloi Artie Garden International Ltd. Ishte një kompani tregtare në fillim dhe zbuloi se një kompani tregtare nuk mund të kontrollonte dizajnin dhe cilësinë e produkteve që donte të bëjnë.Në vitin 2007, ai ngriti fabrikën e parë.

4a1aae32

Artie ka më shumë se 4 vjet që merret me linjën e prodhimit të thurjes, në të cilën çdo endës po bën vetëm një pjesë të punës së endjes, por nuk e përfundon të gjithë artikullin.Në këtë mënyrë, puna e thurjes bëhet më e lehtë dhe Artie mund t'i trajnojë njerëzit e rinj që të jenë endës shpejt.Artie po e ndan këtë përvojë të suksesshme me çdo organ nga kjo industri për të shmangur mungesën e fuqisë punëtore në këtë industri.

23242

Punishtja dhe magazina e thurjes

4t34t

Linja automatike e veshjes me pluhur

3r534r

Ndërtesë e re zyrash

12