Propil Artie

Arthur Cheng geus gawe di industri jati outdoor saprak 1993. Dina taun 1999, anjeunna immigrated ka Toronto, Kanada sareng anjeunna ngadegkeun Artie Taman International Ltd di Hong Kong. Ieu parusahaan dagang di awal jeung anjeunna manggihan yén hiji parusahaan dagang teu bisa ngadalikeun rarancang jeung kualitas produk anjeunna miharep sangkan. Taun 2007, anjeunna ngadegkeun pabrik munggaran.

4a1aae32

Artie geus ngalakukeun ngahasilkeun garis pikeun leuwih 4 taun, dina nu unggal Weaver ieu ngan lakukeun bagian tina Proyék anyaman tapi teu pagawean sakabeh item anyaman. Ku cara kieu, Tenun pakasaban meunang gampang tur Artie bisa ngalatih comers anyar janten Weaver a gancang. Artie keur ngabagikeun pangalaman ieu suksés kalayan unggal awakna tina industri ieu Tujuan a ulah kakurangan tanaga gawé di industri ieu.

23242

Tenun workshop jeung gudang

4t34t

Otomatis garis bubuk-palapis

3r534r

Wangunan kantor New

12

WhatsApp Online Chat!