Propil Artie

Arthur Cheng has been working in the outdoor furniture industry since 1993. In 1999, he established Artie Garden International Ltd. It was a trading company at the beginning and he found that a trading company could not control the design and quality of products he wanted to make. In 2007, he set up the first factory.

4a1aae32

Artie geus ngalakukeun ngahasilkeun garis pikeun leuwih 4 taun, dina nu unggal Weaver ieu ngan lakukeun bagian tina Proyék anyaman tapi teu pagawean sakabeh item anyaman. Ku cara kieu, Tenun pakasaban meunang gampang tur Artie bisa ngalatih comers anyar janten Weaver a gancang. Artie keur ngabagikeun pangalaman ieu suksés kalayan unggal awakna tina industri ieu Tujuan a ulah kakurangan tanaga gawé di industri ieu.

23242

Tenun workshop jeung gudang

4t34t

Otomatis garis bubuk-palapis

3r534r

Wangunan kantor New

12