ngeunaan Artie

Artie Taman International Ltd. diadegkeun dina 1999 ku Arthur Cheng. Pikeun 20 taun, Artie geus dedicated ka ngembangkeun, pabrik jeung diobral di luhur-tungtung jati outdoor. Artie boga 2 pabrik di Guangzhou mibanda luas total leuwih 34, 000 sqm tur leuwih ti 300 pagawé kacida dilatih sarta ngalaman. Marengan Award kami Unggul Tim Desain Internasional, markisa Artie urang geus dijieun sababaraha desain aslina tur Artie owns 280 patén-patén di Éropa sarta Cina. Kalawan hiji departemén R & D dialam pengrajin terampil, desain kami datang ka kahirupan ku keur dijieun kalawan kawijakan kadali kualitas ketat pisan jeung prosedur mastikeun Citatah multi-tahap. Artie urang poliétilén dénsitas luhur sintétik jeung non-fading serat wicker ensures lalawanan hirup panjang mun UV, klorin jeung cai uyah. Pinuh dilas na pigura aluminium bubuk coated ngajamin durability ngalawan rusting na chipping. Kalayan taun gawé teuas sarta tim internasional dedicated, desain jeung produk Artie urang nu dicaritakeun salaku kualitas luhur, alam jeung elegan dina penampilan, sarta nawiskeun nilai nyata sakuliah dunya via tim kami agén dunya sarta layanan orientated departemén ékspor.

6896789
sadsasadsadsdasadswss