Na kontaktoni

Artie KOPSHT INTERNATIONAL LTD.

Adresë

Factory address: No. 32, Qilin Mid. Street,  Longju, Aotou Town, Conghua district, Guangzhou, China, 510900
Office /Showroom address: Room 301 & 302,  No. 9 Shangchong NanYue Street, , Haizhu district, Guangzhou, China 510220

telefon

+ 86 20 32644468-8830

+ 86 189 2237 5302

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne