Design Team

AWARDS

1996 2008 TOP Designs NE ITALI.

1998- 2006 Designs lartë në GERMANY20042011 TOP harton në SHBA.

Viti 1982 deri në 2000SEVERAL HABITAS DHE VULCAIN

2003 në vitin 2006, Grand medalion Çmimin GANADA

2005,2007 2010 dhe 2011, Çmimin PINNACLE NË AMERICA1977.THE BO BEDRE çmim në SCANDINAVIA2007, Çmimin mirë të projektimit në Këln, 1988, Çmimin KUQ DOT NË FRANKFURT.1999THE FORML DHE çmim në DENMARKARTIES TULIP fitoi GOL DEN ÇMIMI FORFUNCTION DHE Innovation DHËNIES

20190112145155