Artie Profile

Arthur Cheng ka qenë duke punuar në industrinë e mobiljeve në natyrë që nga viti 1993. Në vitin 1999, ai emigroi në Toronto, Kanada dhe ai i vendosur Artie Garden International Ltd në Hong Kong. Ajo ishte një kompani tregtare në fillim dhe ai zbuloi se një kompani tregtare nuk mund të kontrollojë projektimin dhe cilësinë e produkteve që ai donte për të bërë. Në vitin 2007, ai ngriti fabrika e parë.

4a1aae32

Artie ka qenë duke bërë endje prodhimin e linjës për më shumë se 4 vjet, në të cilën çdo Weaver është vetëm duke bërë një pjesë të punës endje, por jo duke përfunduar të gjithë pika. Në këtë mënyrë, gërshetim punë merr të lehtë dhe të Artie mund të trenit ardhurve të reja të jetë një qëndistari shpejt. Artie është ndarë këtë përvojë të suksesshme me çdo organ nga kjo industri për një qëllim për të shmangur mungesën e punës në këtë industri.

23242

Gërshetim punëtori dhe depo

4t34t

Automatike linjë pluhur-veshja

3r534r

Pallat i ri zyra

12

WhatsApp Online Chat!