Арти профил

Артур Ченг работи во отворено индустрија за мебел од 1993 година Во 1999 година, емигрирал во Торонто, Канада и ја основа Арти Градина International Ltd во Хонг Конг. Тоа беше трговско друштво на почетокот и тој покажа дека трговско друштво не може да контролира на дизајнот и квалитетот на производите сака да се направи. Во 2007 година, тој формира првата фабрика.

4a1aae32

Арти е тоа ткаење производство на линија за повеќе од 4 години, на која секој ткајачот прави само дел од задачата за ткаење, но не и по завршувањето на целиот објект. На овој начин, ткаење работа добива полесно и Арти можат да се обучуваат нови членови да биде ткајачот брзо. Арти е споделување на оваа успешна искуство со секој тело од оваа индустрија за цел да се избегне недостатокот на работна сила во оваа индустрија.

23242

Ткаење работилница и магацин

4t34t

Автоматска линија прав-облога

3r534r

Нова зграда

12

WhatsApp Онлајн Chat!