Gambar Artie

Arthur Cheng wis digunakake ing industri ruangan wiwit 1993. Ing taun 1999, piyambakipun imigran kanggo Toronto, Kanada lan ngedegaké Artie Garden International Ltd in Hong Kong. Iku perusahaan dagang ing awal lan ketemu sing perusahaan dagang ora bisa ngontrol desain lan kualitas barang kang wanted kanggo nggawe. Nalika taun 2007, nyiyapake ing pabrik kapisan.

4a1aae32

Artie wis mengkono prodhuksi baris kanggo liwat 4 taun, ing kang saben penenun mung mengkono bagean saka proyek Weaving nanging ora pagawean kabèh item Weaving. Ing cara iki, Weaving proyek nemu luwih gampang lan Artie bisa olahraga comers anyar dadi penenun cepet. Artie wis nuduhake pengalaman iki sukses karo saben awak saka industri iki kanggo maksud kanggo supaya lack saka pegawe ing industri.

23242

Tenun workshop lan mining

4t34t

Otomatis line bubuk-nutupi

3r534r

bangunan kantor anyar

12

Tampilan Online Chat!