About Artie

Artie Garden International Ltd. didegaké ing taun 1999, Arthur Cheng. Kanggo 20 taun, Artie wis darmabakti kanggo pangembangan, Pabrik lan Advertisement saka dhuwur-mburi Furnitur ruangan. Artie wis 2 pabrik ing Guangzhou karo area total liwat 34, 000 sqm lan luwih saka 300 karyawan Highly dilatih lan ngalami. Bebarengan karo Award kita Menang Team Design International, passion Artie kang wis digawe akeh designs asli lan Artie ndarbeni 280 paten ing Eropah lan China. Karo departemen R & D experienced lan tukang trampil, designs kita teka urip dening kang diprodhuksi karo kawicaksanan kontrol kualitas banget ketat lan tata cara njupuk pemriksaan multi-tataran. Artie kang poliethelin Kapadhetan dhuwur tiron lan non-rowo serat anyaman njamin resistance urip dawa kanggo UV, khlor lan banyu uyah. Kanthi gandheng lan pigura aluminium bubuk ditutupi njamin kekiatan marang rusting lan Pantai. Kanthi taun hard karya lan tim internasional darmabakti, designs lan produk Artie kang sing ngakoni minangka kualitas dhuwur, alam lan elegan ing katon, lan kurban Nilai nyata ing saindhenging donya liwat tim kita agen donya lan layanan mengorientasikan departemen kaca.

6896789
sadsasadsadsdasadswss

Tampilan Online Chat!